Deelnemen Zweedse Kerstmarkt 2018

Het Zweedse kerstgevoel versus de industriële look&feel van de Suikerfabriek. Een kop warme choco met (uiteraard) een Zweeds koffiebroodje versus honderden kerstcadeaus, voor jezelf óf een ander. Een gloednieuw inpakatelier, een minstens zo nieuwe kerstfotobooth, workshops en duizenden bezoekers. Het is de Zweedse Kerstmarkt 2018 in een nutshell. We slaan de handen ineen met zo’n negentig creatieve ondernemers ‘all the way from Sweden’ en Groningen, Friesland, Drenthe evenals andere delen van Nederland. Ben jij hier één van?

 

Zó schrijf je je in

Schrijf je in voor de Zweedse Kerstmarkt door hieronder je gegevens in te vullen en je voorkeuren achter te laten! Je aanvraag is niet meteen definitief. We zijn enthousiast, maar kritisch en kijken bij iedere aanvraag goed of het bij het concept van de Zweedse Kerstmarkt past. Na bevestiging van onze kant is je aanmelding een feit.

Heb je een vraag of opmerking over deelname aan de Zweedse Kerstmarkt? Laat het ons weten via info@zweedsekerstmarkt.nl of vul hier het contactformulier in.

 
Factuuradres, indien afwijkend


Contactgegevens


StandhuurMet het zetten van de handtekening verklaar ik deel te nemen aan de Zweedse Kerstmarkt 2018 onder de bepalingen zoals die zijn omschreven in het deelnamereglement, verklaar het inschrijfformulier waarheidsgetrouw te hebben ingevuld en hiertoe bevoegd te zijn. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

De Zweedse Kerstmarkt keert terug! To be continued!

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos