Deelnemen Zweedse Kerstmarkt 2019

Ben jij er zo één? Een creatieve die ook nog eens lichtelijk tot zwaar gek is van Scandinavië? Een persoon met passie, deze passie graag deelt en iemand die wel in is voor een goede portie Zweedse kerstgezelligheid? Check jij alle boxes? Dan ben je hartstikke welkom om de line-up van de Zweedse Kerstmarkt 2019 te versterken! Lees gauw verder en ontdek hoe de deuren van de voormalige Suikerfabriek voor jou open gaan.

De Zweedse Kerstmarkt is de laatste jaren opgeklommen tot een blockbuster met duizenden bezoekers. Afgelopen jaar tikten we zelfs de tienduizend bezoekers aan! Als evenementen groot worden gaat nog wel eens de charme er vanaf, zo realistisch zijn we ook. Willen we dat? Hoewel we het leuk vinden dat de Zweedse Kerstmarkt zich als een prettige olievlek aan het verspreiden is, luidt er toch maar één antwoord: nee, nein, no, nej. De Zweedse Kerstmarkt is groot gegroeid door haar intieme karakter, het glitterige van de kerst versus de industriële kalmte, maar vooral door de juiste selectie van de leukste adresjes. We genieten ervan dat duizenden mensen jaarlijks genieten van de Zweedse kerstgezelligheid en willen ze precies op dezelfde formule blijven trakteren, en uiteraard tóch blijven verrassen.

Ingrediënten Zweedse kerstformule

Jaarlijks worden we overspoeld met de leukste aanvragen, maar moeten we desondanks vaak “nee” verkopen. De Zweedse kerstformule bewaken we en daarom zijn we kritisch: we richten ons op Zweedse, dan wel Scandinavische en creatieve adresjes. Het zijn de adresjes waar de bezoeker als geen ander de meest originele kerstcadeaus kan scoren. Van de toverwoorden “uniek” en “verrassend” worden we blij.

Zo schrijf je je in

Schrijf je in voor de Zweedse Kerstmarkt door hieronder je gegevens en je voorkeuren achter te laten. Wij kijken vervolgens of de aanvraag goed bij het concept van de kerstmarkt past. Na bevestiging van onze zijde is de aanmelding vervolgens een feit. Hierna kunnen de voorbereiding naar het leukste kerstfeestje (bescheiden mening…) definitief beginnen!

Vragen, tips en opmerkingen: gooi ze erin

Heb je een vraag of opmerking over deelname aan de Zweedse Kerstmarkt? Laat het ons dan weten via info@zweedsekerstmarkt.nl of vul hier het contactformulier in.
Factuuradres, indien afwijkend


Contactgegevens


Standhuur


Minimale afname: 9m2 of i.c.m. kraam/chalet.
Alleen beperkte sfeerverlichting in Suikerfabriek aanwezig, extra standverlichting is noodzakelijk.Met het zetten van de handtekening verklaar ik deel te nemen aan de Zweedse Kerstmarkt 2019 onder de bepalingen zoals die zijn omschreven in het deelnamereglement, verklaar het inschrijfformulier waarheidsgetrouw te hebben ingevuld en hiertoe bevoegd te zijn. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos