Deelnemen Zweedse Kerstmarkt 2021

Een jaartje schitterden we van afwezigheid. De reden laat zich raden. Maar we zijn terug, de Zweedse Kerstmarkt beleeft haar vijfde editie in de Suikerfabriek in Groningen. En jij kunt ons komen versterken! We zijn op zoek naar creatieven en anders leuks. Ontdek hier de mogelijkheden, laat je wensen achter en dan komen we graag met je in contact.

De Zweedse Kerstmarkt is de laatste jaren opgeklommen tot de absolute publieksfavoriet in Groningen. Het evenement is groot gegroeid door haar intieme karakter, het glitterige van de kerst versus de industriële kalmte, maar vooral door de juiste selectie van de leukste adresjes. We genieten ervan dat duizenden mensen jaarlijks genieten van de Zweedse kerstgezelligheid en willen ze precies op dezelfde formule blijven trakteren, en uiteraard tóch blijven verrassen.

Ingrediënten Zweedse kerstformule

Jaarlijks worden we overspoeld met de leukste aanvragen, maar moeten we desondanks vaak “nee” verkopen. De Zweedse kerstformule bewaken we en daarom zijn we kritisch: we richten ons op Zweedse, dan wel Scandinavische en creatieve adresjes. Het zijn de adresjes waar de bezoeker als geen ander de meest originele kerstcadeaus kan scoren. Van woorden als “uniek” en “verrassend” worden we blij.

Zo schrijf je je in

Schrijf je in voor de Zweedse Kerstmarkt door hieronder je gegevens en voorkeuren achter te laten. Wij kijken vervolgens of de aanvraag goed bij het concept van de kerstmarkt past. Na bevestiging van onze zijde is de aanmelding vervolgens een feit.

Vragen, tips en opmerkingen: gooi ze erin

Heb je een vraag of opmerking over deelname aan de Zweedse Kerstmarkt? Laat het ons dan weten via info@zweedsekerstmarkt.nl of vul hier het contactformulier in.
Factuuradres, indien afwijkend


ContactgegevensStandhuur


Minimale afname: 9m2 of i.c.m. kraam/chalet.
Alleen beperkte sfeerverlichting in Suikerfabriek aanwezig, extra standverlichting is noodzakelijk.Met het zetten van de handtekening verklaar ik deel te nemen aan de Zweedse Kerstmarkt 2021 onder de bepalingen zoals die zijn omschreven in het deelnamereglement, verklaar het inschrijfformulier waarheidsgetrouw te hebben ingevuld en hiertoe bevoegd te zijn. Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Suikerfabriek Groningen

© 2016-2022 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos