9 + 10 december 2023 | 10:00 - 17:00 uur | Suikerfabriek Groningen

Nieuwsupdate

Een overzicht van alle activiteiten

100 shopadresjes, eigen(wijs) programma, muziek en meer. Lees hier alle activiteiten in één overzicht.

We vullen dit jaar opnieuw de complete Suikerfabriek met unieke Zweedse adresjes, Scandinavisch moois, handgemaakte hebbedingen en anders leuks. Tel hier een eigen(wijs) programma en 100% kerstgezelligheid bij op, en je weet waarom de Zweedse Kerstmarkt de afgelopen jaren is opgeklommen tot één van de grote publieksfavorieten in kerstmarktenland.

De leukste Zweedse shopadresjes

Maar liefst 100 exposanten staan aankomend weekend voor je klaar in de Suikerfabriek. Zij vullen hun kramen en stands met de leukste kerstcadeau’s voor onder de boom of om lekker voor jezelf te houden. Van lifestyle tot wonen en van beauty tot handgemaakt. Dit wordt aangevuld met heerlijke Zweedse zoetigheden, een verse kop koffie (of thee) en heerlijke lunch gerechtjes. Zin om jezelf onder te dompelen in het Zweedse gevoel? Ga dan langs bij een van de reis aanbieders om je vakantie voor aankomend jaar te boeken!

Inpakatelier

Kerstcadeaus voor onder de boom geshopt? Pak ze gratis in, in het Inpakatelier! Mooi (craft)papier en een lintje, je vind het er allemaal.

Wensboom

Bij kerst horen kerstwensen! Via een kaartje aan een beste vriend(in), een appje op eerste kerstdag naar de andere kant van de wereld of aan de dinertafel tegenover je familie. We wensen elkaar allemaal vele goeds voor 2023. Laat jij je kerstwens achter op onze wensboom?

Muziekprogramma

Muziek brengt sfeer. Al eerder schreven we vol trots over ons muziekprogramma. Van fantastische singer-songwriters tot piekfijne koren! Het complete muziekprogramma vind je hier.

Workshop porselein stippen

Gerti Hofman is een ontwerper en docent in de hobbywereld. Sinds 5 jaar geeft zij workshops in porselein stippen in binnen- en buitenland. Je kunt tijdens de Zweedse Kerstmarkt op zondag 11 december je eigen servies versieren of een mooi persoonlijk cadeautje maken! Meer informatie over de workshop vind je hier.

Maak een tastbare herinnering bij Photobooth Groningen

Wellicht heb je er wel eens eentje voorbij zien komen op een evenement, bruiloft of op het station: een photobooth! Kom dit jaar een mooie herinnering maken bij de Kerststand van Photobooth Groningen. Ga samen met je mede Kerstmarkt ganger op de foto. Natuurlijk wel in winterse sferen, door middel van leuke props en een prachtig gestylde achtergrond. Er worden twee foto’s gemaakt, waarna ook gelijk twee printjes uit de spiegel komen rollen. Leuk voor in het plakboek, boven de wc of misschien wel als hanger in je kerstboom! Je vindt de Winter Wonderland stand van Photobooth Groningen in hal Göteborg.

Activiteiten voor de jongste bezoekers

Ook voor de jongste bezoekers is er genoeg te beleven en te doen. Doe mee aan de speurtocht, ga elandjes verven bij Moose Färg of versier een kerstcupcake bij Mate Masie Catering. Binnenkort meer informatie.

Meer nieuws

Inschrijving nieuwsbrief

Altijd op de hoogte!