7 + 8 december 2024 | 10:00 - 17:00 uur | Suikerfabriek Groningen

Nieuwsupdate

Schrijf je nu in als exposant!

Ondanks dat het kwik deze week oploopt naar 25+ graden, willen we je alvast informeren over de Zweedse Kerstmarkt 2023.

De afgelopen paar weken is de organisatie namelijk druk bezig geweest met de nieuwe editie van de Zweedse Kerstmarkt. Wellicht had je het al in je agenda staan, maar de Zweedse Kerstmarkt vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 en zondag 10 december 2023. Opnieuw in de Suikerfabriek Groningen.

Kom jij ons versterken? Vanaf dit moment kun jij je als exposant inschrijven voor de editie van 2023! We zijn op zoek naar creatievelingen en ander leuks die staan te trappelen om samen met ons de Zweedse Kerstmarkt vorm te geven.

Inschrijven gaat online, via een formulier op de website. Klik op de onderstaande link om direct naar het inschrijfformulier te gaan. Hier vind je ook meer informatie over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Laat je gegevens en voorkeuren achter. Na bevestiging van onze kant is je aanmelding definitief.

Meer nieuws

Highlight

Workshop luxe Zweedse chocoladebolletjes maken

Sandra en Shona van Fikat komen op zaterdag 9 december naar de Zweedse Kerstmarkt om workshops te verzorgen. Leer in één uur hoe je de meest luxueuze Zweedse chocoladebolletjes maakt in heel veel verschillende smaken. Voor deze workshop dien je je op voorhand in te schrijven.

Lees verder »
Highlight

Muzikale klanken tijdens de Zweedse Kerstmarkt

Bekijk het muzikale programma van de Zweedse Kerstmarkt 2023 met Oscar draait door!, Marco Warta, Popkoor VET!, het Lucia Kinderkoor van dans- en muziekschool Enequist, Duo RoMa, Popkoor Prestige Groningen, Singersongwriter Rampal Etienne met band, Vrouwenkoor the Ladies, Singersongwriter Luke Bridges, het Nostalgia Trio en Light up your Banjo.

Lees verder »
Highlight

Schrijf je in voor een workshop porselein stippen met Gerti Hofman

Gerti Hofman is een ontwerper en docent in de hobbywereld. Sinds 6 jaar geeft zij workshops in porselein stippen in binnen- en buitenland. Porselein stippen is een fijne hobby waarmee je wit of gekleurd porselein prachtig kunt versieren. Je kunt je eigen servies versieren of je maakt er een mooi persoonlijk cadeautje van! Het is ook zó leuk om een mooi vaasje of theepotje van de kringloop te halen en dat te stippen. Op zaterdag 9 en zondag 10 december kan je het zelf proberen!

Lees verder »
Highlight

Workshop Lucia’s lichtkrans maken met Lotte Jansen

Iedereen kan soms wel wat licht gebruiken, is het niet? In Zweden vieren ze het Luciafeest als begin van de kerstperiode. Lucia oftewel Sint-Lucia, brengt het licht in donkere dagen.

In deze workshop verzorgd door Atelier Lotte Jansen kun jij je eigen lichtkrans maken van o.a. ijzerdraad, lint en natuurlijk niet te vergeten lichtjes. Ter decoratie kun je ook nog vilten kerstvormen toevoegen. Het is een krans die je kunt dragen op je hoofd net als Sint-Lucia of ter decoratie kan ophangen/neerleggen. De workshop is geschikt vanaf dat je een schaar kunt vasthouden en er is geen ervaring nodig!

Lees verder »

Inschrijving nieuwsbrief

Altijd op de hoogte!