Route

Navigeer naar de Suikerlaan 20 in Groningen. We adviseren om hierbij de Ring West van Groningen aan te houden, neem afrit 17 en volg vervolgens de borden ‘P Zweedse Kerstmarkt’.

Oude apparatuur?

De Suikerfabriek is met navigatie die recent niet is geüpdatet helaas niet (altijd) met het juiste adres in Google Maps te vinden. Het is echter wél te vinden via de volgende coördinaten: 53°12’39.4″N 6°32’37.0″E (link).

Parkeren
Volg bij binnenkomst de (speciaal voor de Zweedse Kerstmarkt aangepaste) parkeerroute op het terrein. Ons team met verkeersregelaars wijzen je vervolgens graag de weg!

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of te voet?
Vooropgesteld, je bent hartstikke gezond en duurzaam bezig. Het advies luidt om te navigeren naar Energieweg 9 (link). Zodra je bent gearriveerd, steek je het kanaal over via de brug en wandel je rechtstreeks naar de ingang van de Zweedse Kerstmarkt bij de rode trap. De fietsen kunnen worden geparkeerd bij diezelfde trap.

Google Maps

Openbaar vervoer
Neem vanaf het Centraal Station of Zuiderdiep buslijn 8 (stadsbus) of lijn 39 richting Surhuisterveen. Stap vervolgens uit bij halte Hoendiep/Meubelboulevard. Vervolgens navigeer je naar Energieweg 9 in Groningen, steek je daar de brug over en wandel je rechtstreeks naar de Suikerfabriek. De Suikerfabriek is op 3 tot 5 loopminuten vanaf de bushalte gelegen.

7 + 8 december 2019 | Suikerfabriek Groningen

© 2016-2019 | Zweedse Kerstmarkt is onderdeel van SIER Events B.V. | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld en ondersteund door Triati | Ontworpen door Studio Mike

Privacy statement | Foto's en videos